Köpvillkor

Vi har ambitionen att alltid ge bästa möjliga service till våra kunder. Vi arbetar efter nedanstående köpvillkor. Alla priser är i svenska kronor inklusive moms. Priset som gäller är det som är angivet den dag kunden gör sin beställning. Eventuella fraktkostnader presenteras innan kunden bekräftar köpet.

Beställning

Alla beställningar sker via denna butik på internet. Vissa produkter kan ha ett minsta beställningsantal. Minderårig (under 18 år) får ej genomföra köp utan målsmans godkännande.

Vi förbehåller oss rätten att logga ditt IP-nummer vid beställning. Genom beställning av varor samtycker Du till att personuppgifter registreras i vårt kundregister. Butiken behandlar personuppgifter i enlighet med personuppgiftslagen. Personuppgiftsansvarig för behandlingen av de personuppgifter som Du som kund lämnar till oss är Gebo Försäljning AB.

Betalning

Du kan välja mellan flera olika betalningsmetoder. Välj den betalningsmetod och det leveranssätt som passar dig bäst när du kommer till kassan, innan du bekräftar köpet.

Du kan välja att överföra betalningen via bankgiro direkt till vårt konto. Betalningen görs då via banköverföring från din bank till oss, kom ihåg att ange ordernummer/referens i samband med betalning. När betalningen kommit in förbereds ordern och görs klar att hämta på Kansliet, alternativt skickar vi den hem till dig.

Du kan även betala direkt i webbutiken genom kortbetalning (VISA eller Mastercard) samt via Internetbank (Handelsbanken, Nordea, SEB, Swedbank). Betalning sker då enkelt och säkert med Payson. Om du inte har ett Paysonkonto sedan tidigare kan du snabbt göra transaktionen genom att öppna ett nytt Paysonkonto. Du för först över pengar som du behöver för ditt inköp till ditt Paysonkonto och som nästa steg så förs dessa pengar över till oss och betalningen är klar.

Payson samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, dvs Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea. Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar och alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik. Payson startade 2004 i Sverige och över en miljon personer har använt Payson som är en välkänd betallösning på internet.

Läs mer om Payson här: www.payson.se

Leverans

Paket skickas normalt inom 1-4 arbetsdagar efter mottagandet av betalning och levereras via post eller Schenker med möjlighet till leverans-spårning. Transportavgifter ingår normalt i priset, men kan tillkomma på vissa produkter och då variera beroende på den totala vikten av försändelsen.

Ditt paket kommer att skickas på egen risk, men särskild försiktighet vidtas för att skydda ömtåliga föremål. Paketen blir inslagna väl skyddade och med rätt dimension.

Reklamation och returer

OBS! Kontakta alltid kundtjänst först vid alla former av returer vare sig det gäller byte eller reklamation.

Om en vara reklameras på grund av att den är felaktig svarar Vi för transportkostnaderna. Vid reklamation skall varan skickas tillbaka i oskadat skick till den adress som är angiven på fraktsedeln som följde med Din beställning. En felbeskrivning måste medfölja. Vid reklamation tillämpar Vi bestämmelserna i konsumentköplagen (se www.konsumentverket.se).

Bytesrätt

Enligt lag (2000:274) om konsumentskydd vid distansavtal och hemförsäljningsavtal har Du rätt att ångra köpet och frånträda avtalet inom 14 dagar från den dag Du tog emot varan. Varan skall vara oskadad och oanvänd och kvitto skall kunna uppvisas. Eftersom byte inte är en reklamation eller ett fel på varan svarar Du själv för transportkostnader.

Ångerrätt gäller inte plagg som det trycks eller broderas på. Vissa plagg tillverkas unikt för Dig som kund och innefattas inte av ovanstående avtal. Vid osäkerhet kontakta kundtjänst innan du beställer.

Garanti

Vid eventuell tvist har Du möjlighet att vända dig till Allmänna Reklamationsnämnden. Vi följer alltid deras rekommendationer.

Vid frågor kontakta oss gärna via mail info@tagboat.se.